Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal'ın Kurban Bayramı Mesajı

Bayramlar, insanlar arasındaki sevgi, saygı, dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı özel günlerdir. Bu günler, dostlukların canlanması, üzüntülerin yerini sevincin alması, yardıma muhtaç olanlara yardım elinin uzatılması, kimsesizlere sahip çıkılması ve insanlar arasındaki dargınlığın yerini sevgi ve muhabbetin alması açısından bir fırsat olarak görülmelidir. Barışı, kardeşliği, sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü simgeleyen Kurban Bayramımızı terör olayları nedeniyle buruk ama geleceğe umutla, güvenle bakarak kutluyoruz. Ülkemizde huzur ve kardeşliğin paylaşıldığı bir bayram dileyerek bu güzel duyguların tüm yüreklere hakim olmasını temenni ediyorum. Tüm hemşerilerimin Kurban Bayramını kutlarken, sevdikleri ile birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Ali KANGAL

Kaytazdere Belediye Başkanı